Huurteam in uw stad

Veilig wonen tegen een eerlijke huurprijs is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Misstanden in de particuliere huursector zijn nog steeds van alledag. Of het nu gaat om illegale kamerverhuur, slecht onderhouden woningen, te hoge huurprijzen of verhuurders die huurders dreigen uit te zetten als zij hier een punt van maken. Met het Huurteam doen we hier wat aan.

Wat is het huurteam?

We zitten middenin een wooncrisis. Veel huurders betalen teveel huur of hebben problemen met achterstallig onderhoud en slechte huurcontracten.  Het Huurteam informeert huurders over hun rechten en plichten als huurder en ondersteunt hen wanneer zij teveel huur betalen of een verhuurder anderszins de regels niet naleeft. Gelukkig kennen veel grote steden inmiddels een Huurteam. Het Huurteam van Urbannerdam doet woningopnames, berekent de maximale redelijke huur en levert juridische ondersteuning bij oplossen van misstanden.

Ook een Huurteam in uw stad?

Wij geloven dat iedereen een eerlijke huurprijs en een fatsoenlijke woonruimte verdiend! Urbannerdam werkt in opdracht van- en ook juist samen met verschillende gemeentes in Nederland om de misstanden op de woningmarkt aan te pakken! Urbannerdam heeft al Huurteams actief in Utrecht, Gouda, Rotterdam, Schiedam, Leiden en Vlaardingen.
Wilt u ook een Huurteam in uw stad realiseren? Urbannerdam is gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van Huurteams in opdracht van Gemeenten. Neem hiervoor contact op met Fleur van Leeuwen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huurteams van Urbannerdam zijn actief in de volgende steden:

“Ben je geïnteresseerd in een energiescan en huurprijscheck om te kijken wat jij aan energie en/of kosten kunt besparen?”

Huurteam nieuws

Urbannerdam

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Ga direct naar:

Urbannerdam is onderdeel van Steenvlinder. De woon-, en huurteams zetten zich in op het verbeteren van woonomstandigheden zodat iedereen prettig en eerlijk kan wonen in Nederland.

© 2015 - 2022 Copyright | Privacyverklaring