BNNVARA opent Protestcamping in Rotterdam: de huur is te duur!

17 mei 2022

In het hele land stijgen de huren naar recordhoogtes. Huurders in Utrecht, waarvan de huurprijs getoetst werd in het eerste half jaar van 2021 door het Huurteam, betaalden gemiddeld 172,50 euro per maand te veel! Huurders in Rotterdam betaalden gemiddeld 169 euro per maand te veel in 2021.

Hoewel we een hoop huurders hebben kunnen helpen met het oplossen van de misstanden op de huurmarkt, zijn we toch nog een hoop huurders die slecht op de hoogte zijn van hun huurrechten. In Nederland geldt een puntensysteem, het Woning Waardering Stelsel. Op basis van dit puntensysteem moet de maximale huurprijs voor sociale huurwoningen worden vastgesteld.

Tijd om daar aandacht aan te besteden! BNNVARA opent, in samenwerking met de Woonbond, stichting !WOON en onze Huurteams, op donderdag 19 mei de camping ‘De Huur Is Te Duur’ in het hart van Rotterdam. De camping is op donderdag 19 mei overdag te vinden op de Binnenrotte in Rotterdam, naast de Markthal en station Rotterdam Blaak. Huurders kunnen de camping bezoeken om gratis advies te krijgen van huurexperts en een huurcheck te doen. Zien we je daar?

Urbannerdam helpt bij een eerlijke huurprijs en het verduurzamen van woningen

Urbannerdam is hét adviesbureau als het gaat om het verbeteren van woonomstandigheden. Het huurteam van Urbannerdam helpt huurders bij een eerlijke huurprijs en een veilige woning. En onze adviseurs begeleiden bewoners en VvE’s in keuzes om hun woning te verduurzamen. Zo kan iedereen prettig en eerlijk wonen in Nederland.

Urbannerdam

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Ga direct naar:

Urbannerdam is onderdeel van Steenvlinder. De woon-, en huurteams zetten zich in op het verbeteren van woonomstandigheden zodat iedereen prettig en eerlijk kan wonen in Nederland.

© 2015 - 2022 Copyright | Privacyverklaring