Huurondersteuning Huurteam Utrecht

Mei 2021

Marieke woont in een appartement van 37m2 en betaald maandelijks €1100,- aan huur. Dit is natuurlijk te veel, maar hoe veel te veel eigenlijk? Dat laat ze checken door het Huurteam Utrecht. In 90% van de gevallen wordt er te veel betaald. De berekening van het huurteam kwam uit op een maximale huurprijs van €405,34. Huurteam Utrecht helpt Marieke nu met het voeren van een procedure van de Huurcommissie om de huurprijs te verlagen. Huur jij in Utrecht een huis of kamer en heb jij problemen met je woning, huurprijs of huisbaas? Dan staat het huurteam voor je klaar. Huurteam Utrecht geeft advies en helpt met de oplossing zodat jij lekker kunt wonen. De diensten van het huurteam zijn gratis voor huurders uit de stad Utrecht en in de gemeenten De Bilt, Nieuwegein, Stichtse Vecht en Zeist. Urbannerdam levert deze service ook aan huurders in Rotterdam, Vlaardingen, Gouda en Schiedam in opdracht van deze gemeentes.

Urbannerdam helpt bij een eerlijke huurprijs en het verduurzamen van woningen

Urbannerdam is hét adviesbureau als het gaat om het verbeteren van woonomstandigheden. Het huurteam van Urbannerdam helpt huurders bij een eerlijke huurprijs en een veilige woning. En onze adviseurs begeleiden bewoners en VvE’s in keuzes om hun woning te verduurzamen. Zo kan iedereen prettig en eerlijk wonen in Nederland.

Urbannerdam

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Ga direct naar:

Urbannerdam is onderdeel van Steenvlinder. De woon-, en huurteams zetten zich in op het verbeteren van woonomstandigheden zodat iedereen prettig en eerlijk kan wonen in Nederland.

© 2015 - 2022 Copyright | Privacyverklaring