Beruchte huisjesmelker Betty Chang

Ons huurteam is veel in het nieuws!

April 2020

Het Huurteam van Urbannerdam is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws vanwege hun rol in de aanpak van huisjesmelker mevrouw Chang. Deze beruchte huisbaas hield zich al jaren niet aan de regels.  De gemeente Utrecht heeft in nauwe samenwerking met Huurteam Utrecht ervoor gezorgd dat mevrouw Chang heeft besloten om haar panden te verkopen.

Het huurteam is een onmisbaar onderdeel in de aanpak van dergelijke huisjesmelkers. Ons Huurteam Utrecht werkt nauw samen met gemeentelijke instanties om huisjesmelkers zoals mevrouw Chang aan te pakken en de particuliere huursector op orde te krijgen. Meer weten over ons Huurteam Utrecht en de rol in de aanpak van mevrouw Chang? Via deze, deze en deze link vind je artikelen in het AD over deze situatie.

Veilig wonen tegen een redelijke huurprijs is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Misstanden in de particuliere huursector zijn nog steeds van alledag. Of het nu gaat om slecht onderhouden woningen, te hoge huurprijzen of verhuurders die huurders dreigen uit te zetten als zij hier een punt van maken. Met het huurteam doen we hier wat aan.

Het huurteam informeert huurders over hun rechten en plichten en biedt ondersteuning wanneer zij teveel huur betalen of een verhuurder anderszins de regels niet naleeft. Het huurteam doet woningopnames, berekent de maximale huur en levert juridische ondersteuning.

Urbannerdam levert deze service aan huurders in Utrecht, de Regio Utrecht, Schiedam en Vlaardingen in opdracht van deze gemeentes. Vind jij een huurteam ook belangrijk in jouw gemeente?

Urbannerdam helpt bij een eerlijke huurprijs en het verduurzamen van woningen

Urbannerdam is hét adviesbureau als het gaat om het verbeteren van woonomstandigheden. Het huurteam van Urbannerdam helpt huurders bij een eerlijke huurprijs en een veilige woning. En onze adviseurs begeleiden bewoners en VvE’s in keuzes om hun woning te verduurzamen. Zo kan iedereen prettig en eerlijk wonen in Nederland.

CPO projecten verder onder Steenvlinder

Vanaf juli 2021 zet Urbannerdam de begeleiding van collectieve zelfbouw (CPO projecten) voort onder de naam Steenvlinder. Met deze sterke zelfbouwpartij verenigen wij zo onze krachten om meer plek te maken voor zelfbouw op de woningmarkt en daarmee nóg meer mensen te kunnen begeleiden in hun woonbehoefte in zelfbouw.

Urbannerdam

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Ga direct naar:

Urbannerdam is onderdeel van Steenvlinder. De woon-, en huurteams zetten zich in op het verbeteren van woonomstandigheden zodat iedereen prettig en eerlijk kan wonen in Nederland.

© 2015 - 2021 Copyright | Privacyverklaring