Kijkje binnen de funderingsproblemen

Op funderingswandeling door Rotterdam-Noord

Februari 2020 

In Rotterdam-Noord zijn veel problemen met de fundering van woningen. Samen met de gemeente Rotterdam en 20 woningeigenaren deden wij een funderingswandeling door het Oude Noorden Noord. Urbannerdam begeleidt hierbij woningeigenaren om gezamenlijk en gesubsidieerd funderingsonderzoek te doen.

Urbannerdam is, in opdracht van de Gemeente Rotterdam, procesbegeleider voor het project funderingsonderzoek in het Oude Noorden Noord. Het doel: een gezamenlijk en gesubsidieerd funderingsonderzoek. Op basis van gegevens blijkt dat er in deze wijk veel woningen op houten palen zijn gebouwd, dit kan tot funderingsproblemen leiden.

Op 10 januari 2020 zijn we samen met 20 eigenaren door de wijk gewandeld. Marco Bekker, van het funderingsloket Gemeente Rotterdam, heeft ons tijdens de wandeling verteld over de funderingsproblematiek in de wijk. De groep heeft verschillende voorbeelden van de problematiek gezien en een kijkje genomen in een pand dat reeds hersteld is.
Urbannerdam is op zoek naar woningeigenaren die zich graag willen aansluiten bij funderingsherstel. Interesse in funderingsherstel voor jouw woning of VvE? Of heeft u andere vragen? neem dan contact op met Urbannerdam.

Blijf op de hoogte via de Steenvlinder Nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand project informatie, tips en nieuws.

Urbannerdam

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Ga direct naar:

Urbannerdam is onderdeel van Steenvlinder. De woon-, en huurteams zetten zich in op het verbeteren van woonomstandigheden zodat iedereen prettig en eerlijk kan wonen in Nederland.

© 2015 - 2022 Copyright | Privacyverklaring