Schiekade/Walenburgerweg in Rotterdam

Samen sterker

27 juli 2021

Wat doe je als met 48 woningen in VvE zit en je hebt besloten om de fundering te laten onderzoeken? Het onderzoeksbureau staat klaar, maar hoe organiseer je het proces? Je hebt de kennis helaas niet in huis, alle buren tegelijk benaderen en de communicatie gaande houden is een dagtaak naast je dagelijkse werk en activiteiten.

Voor de VvE Schiekade/Walenburgerweg in Rotterdam is dit het geval. Wij hebben de VvE tijdens het begeleidingstraject in de Provenierswijk Oost leren kennen en zij hebben ons gevraagd om het funderingsonderzoek te begeleiden. Van de communicatie, de afstemming tussen de eigenaren, de beheerder en het onderzoeksbureau tot de toelichting van het onderzoeksrapport: een interessante opgave.

Deze interessante opgave gaan wij natuurlijk graag aan en vertrouwen op een goede samenwerking en een goede uitkomst met betrekking tot de fundering!

Wil jij als particulier of met jouw VvE ook begeleiding voor onderzoek naar de fundering, onderhoud of verduurzaming? Neem contact op met Team Wonen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30842381.

Urbannerdam is hét adviesbureau als het gaat om het verbeteren van woonomstandigheden van particulieren in bestaande bouw. Een eigen woning, een gehuurde woning of vanuit een VvE, onze adviseurs begeleiden bewoners in keuzes en trajecten om hun woning voor de lange termijn gereed te maken. Zodat iedereen prettig en eerlijk kan wonen in Nederland.

Urbannerdam

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Ga direct naar:

Urbannerdam is onderdeel van Steenvlinder. De woon-, en huurteams zetten zich in op het verbeteren van woonomstandigheden zodat iedereen prettig en eerlijk kan wonen in Nederland.

© 2015 - 2021 Copyright | Privacyverklaring