Team van Urbannerdam

We zijn allround adviseur als het gaat om stedelijke vernieuwing, energierenovatie, particuliere woningverbetering, bewonersparticipatie en Huurteams. Al vele jaren werken wij met veel plezier en toewijding aan projecten waarbij we verschillende belangen met elkaar in verband brengen en ze zo elkaar te laten versterken. 

Over Urbannerdam

Wij zijn er als Urbannerdam van overtuigd dat zeggenschap voor bewoners leidt tot meer sociale verbinding, woonplezier en een impuls voor de buurt. Binnen Urbannerdam zetten we ons elke dag in om bewoners te adviseren in het verbeteren of mogelijk maken van hun ideale woonplek

 We zijn hét adviesbureau als het gaat om ontwikkelingen in de woonomgeving voor betrokken bewoners en meer woonplezier. Met onze adviezen begeleiden en helpen we bewoners met keuzes maken, samenwerken en het verbinden van belangen. 

 Met 15 jaar aan ervaring heeft Urbannerdam veel kennis en expertise op de volgende gebieden.

  • Wil je met je VvE je woning verduurzamen en verbeteren?
    Ons Team Wonen kan helpen in de begeleiding van VvE’s, verduurzamingstrajecten, samenvoegen van woningen of funderingsherstel.
  • Ben je huurder en heb je problemen met je woning of verhuurder? Het huurteam heeft jarenlange ervaring in de bemiddeling tussen huurders en verhuurders bij geschillen over bijvoorbeeld huurprijzen en achterstallig onderhoud.

Onze opdrachtgevers zijn burgerinitiatieven, woningcorporaties, gemeenten, particuliere grond- en vastgoedeigenaren.

Urbannerdam

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media:

Ga direct naar:

Urbannerdam is onderdeel van Steenvlinder. De woon-, en huurteams zetten zich in op het verbeteren van woonomstandigheden zodat iedereen prettig en eerlijk kan wonen in Nederland.

© 2015 - 2022 Copyright | Privacyverklaring